Vuokraa historiallinen hää- ja juhlatila Porissa

Vehreiden puistojen reunustama kartanoalue vie aikaan, jota ei enää ole – vain vartin ajomatkan päässä keskustasta. 

Kellahden kartano on tunnelmallinen, vuosisatojen historiaa henkivä hää- ja juhlatila Porissa.

Meillä järjestät suuremmatkin tilaisuudet, kuten häät, yritystilaisuudet, syntymäpäiväjuhlat, sukujuhlat tai vaikkapa polttarit.

  • Idyllinen kivinavetan Vintti on kesäajan juhlatila suurempiinkiin kekkereihin 200 vieraspaikallaan.
  • Sauna- ja kokoustilaan mahtuu 20 löylyttelijää.
  • Syksyllä 2023 avattava kartanorakennus soveltuu 50–70 hengen tilaisuuksiin. 
Ota yhteyttä

Menun toiveidenne mukaan toteuttaa ja cateringista vastaa oma ammattilaistiimimme Huikoo. Palvelu sisältää pöytäliinat, servetit ja astiat kattauksineen.

Juhlapalvelumme pystytään räätälöimään joustavasti täysin tarpeitanne vastaaviksi: tarvittaessa järjestämme juhlasi vaikka kokonaisvaltaisesti äänentoistoineen ja kuvauspalveluineen yhteistyökumppaneidemme kanssa. 

Alueen toimijoiden kanssa on mahdollista järjestää monenlaista aktiviteettia fatbike-ajelusta ratsastukseen. Kellahden kartanon oma majoitustila on suunnitteilla, mutta esimerkiksi viereisessä Rusthollissa tai Lyttylässä sijaitsevassa Tuorin kartanossa on mahdollisuus yöpymiseen.

Vietä ikimuistoiset juhlat keskellä kiireetöntä Kellahtea! 

Ota yhteyttä

Uniikki tapahtuma- ja kokoustila yrityksille

Kellahden kartano tarjoaa ainutlaatuiset puitteet yritystapahtumien ja kokousten järjestämiseen Porissa.

Kartanon rouheassa Saunassa järjestätte maksimissaan 20 hengen kokoukset ja yritysvierailut yksityisissä tiloissa, oman menun siivittämänä. Meillä on myös majoitusmahdollisuus 10 yritysvieraalle. 

Navetan Vintti taas on kesätila, joka soveltuu suurempien yritysjuhlien, tapahtumien ja esimerkiksi konserttien järjestämiseen. Kartanorakennus avautuu syksyllä 2023. 

Voitte luottaa siihen, että luotsaamme tapahtumanne varmasti maaliin. Kokemus ja laatu näkyvät konkreettisesti, ja vuosien varrella organisointikykyä on kertynyt esimerkiksi 3000 hengen tapahtumista sekä festareiden noin tuhat annosta päivässä vetävistä VIP-ruokailuista. 

Astetta parempaa ruokaa aidossa kartanomiljöössä – kun etsitte elämystä, kääntykää puoleemme. 

Pyydä tarjous
Soita