Vuokraa historiallinen hää- ja juhlatila Porissa

Vehreiden puistojen reunustama upea kartanoalue vie sinut aikaan, jota ei enää ole – vain vartin ajomatkan päässä Porin keskustasta. 

Kellahden kartano on tunnelmallinen, vuosisatojen historiaa henkivä hää- ja juhlatila Porissa. Kartanon ainutlaatuinen miljöö tarjoaa ihastuttavat raamit lukuisille elämän tärkeille juhlille. 

Meillä järjestät suuremmatkin tapahtumat, kuten häät, yritystilaisuudet, syntymäpäiväjuhlat, sukujuhlat, kokoukset tai vaikkapa polttarit.

  • Idyllinen kivinavetan Vintti on kesäajan juhlatila suurempiinkiin kekkereihin 200 vieraspaikallaan.
  • Sauna- ja kokoustilaan mahtuu 20 löylyttelijää.
  • Kartanorakennus soveltuu 50–70 hengen tilaisuuksiin. 

Millainen tilaisuus sinulla on mielessäsi? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä toiveesi täyttävä paketti!

Ota yhteyttä

Menumme saa vieraidesi makunystyrät tanssimaan

Maistuvat tarjoilut ovat yksi onnistuneen juhlan kulmakivistä. Me loihdimme herkut puolestasi.

Menun toiveidenne mukaan toteuttaa ja cateringista vastaa oma ammattilaistiimimme Huikoo. Pitopalvelumme sisältää pöytäliinat, servetit ja astiat kattauksineen lisämaksusta.

Juhlapalvelumme pystytään räätälöimään joustavasti täysin tarpeitanne vastaaviksi: tarvittaessa järjestämme juhlasi vaikka kokonaisvaltaisesti äänentoistoineen ja kuvauspalveluineen yhteistyökumppaneidemme kanssa. Alueen toimijoiden kanssa on mahdollista järjestää myös monenlaista aktiviteettia joogasta ratsastukseen. 

Vietä ikimuistoiset juhlat keskellä kiireetöntä Kellahtea – vain vartin ajomatkan päässä Porin keskustasta!

Ota yhteyttä

Uniikki tapahtumatila yrityksille

Kellahden kartano tarjoaa ainutlaatuiset puitteet yritystapahtumien ja kokousten järjestämiseen Porissa.

Mitä jos Kellahden kartano olisikin kaikkien yrityksesi tilaisuuksien keskuspaikka? Monipuoliset tilamme mahdollistavan hyvinkin erilaisten tapahtumien järjestämisen. Suuremmat henkilöstöjuhlat järjestyvät kivinavetan Vintillä, joka on kesäajan upea juhlatila 200 vieraspaikallaan. Sauna- ja kokoustilamme sopii 20 henkilölle, kun taas pramea kartanorakennus on oikea vaihtoehto 50–70 hengen tilaisuuksiin. 

Voitte luottaa siihen, että luotsaamme yritystapahtumanne varmasti maaliin. Kokemus ja laatu näkyvät konkreettisesti, ja vuosien varrella organisointikykyä on kertynyt esimerkiksi 3000 hengen tapahtumista sekä festareiden noin tuhat annosta päivässä vetävistä VIP-ruokailuista. 

Astetta parempaa ruokaa aidossa kartanomiljöössä Porissa – kun etsit elämystä, olehan yhteydessä! 

Pyydä tarjous
Soita