Vuokraa toimiva kokoustila tunnelmallisessa miljöössä Porissa

Miltä kuulostaisi kokouksen järjestäminen upealla kartanoalueella? 

Vuosisatojen historiaa henkivä Kellahden kartano on vaikuttava juhla- ja kokoustila Porissa.

Meillä järjestät niin pienet kuin suuret kokoukset ja muut tapahtumat, kuten häät, yritystilaisuudet, syntymäpäiväjuhlat, sukujuhlat tai vaikkapa polttarit.

  • Ihastuttava kivinavetan Vintti on kesäajan juhlatila, jonka suojiin mahtuu 200 vierasta.
  • Sauna- ja kokoustilamme on mainio miljöö 20 henkilölle.
  • Ainutlaatuinen kartanorakennus soveltuu 50–70 hengen tilaisuuksiin. 

Vuokraa juuri tarpeisiisi sopiva kokous- tai tapahtumatila ja kerro muut toiveesi – me toteutamme!

Ota yhteyttä

Kartanon kokouskonsepti tarjoaa koko paketin Porissa

Vaivatonta ja varmaa – sitä kokousten ja muiden yritystilaisuuksien järjestäminen Kellahden kartanossa on!

Kellahden kartanon kokoustila tarjoaa kaikki tämän päivän puitteet. 20 henkilön tilassa palaverianne palvelee muun muassa laadukas esitystekniikka ja riittävä määrä pistokepaikkoja. Kokoustilamme yhteydessä on myös rouhea sauna, joka mahdollistaa esimerkiksi rennomman illanvieton yhdistämisen varsinaiseen asiaosuuteen. Voit toki järjestää myös pelkän saunaillan vain vartin ajomatkan päässä Porin keskustasta! Buukkaamme mielellämme kyyditykset ja majoitukset puolestasi.

Saisiko olla maistuva ja energiaa antava kokoustarjoilu? Sekin onnistuu! Cateringista vastaa oma ammattilaistiimimme Huikoo. Saat meiltä kahvihetkeen sopivat suolaiset ja makeat tarjoilut tai vaikka kokonaisen illallismenun – sinä valitset!

Ota yhteyttä

Haluatko tarjota vieraillesi jotakin enemmän?

Voit varata ryhmällesi opastetun yksityiskierroksen vaikuttavaan, historialliseen Kellahden kartanorakennukseen Porissa. Historian havinaa tarjoilevan kierroksen kesto on 45 minuuttia. Sen ohjaa Satakunnan historian opettajat ry:n opas.

50–70 henkilölle sopiva kartanorakennus on myös vuokrattavissa kokouksesi tai yritystilaisuutesi keskipisteeksi. Luotsaamme tapahtumasi varmasti maaliin toivomillasi herkuilla höystettynä. Mieleenpainuva yritystilaisuus on vain yhteydenoton päässä!

Pyydä tarjous
Soita