
Kartanon riistaillallinen
Kellahden Kartanon syksyn 2025 riistaillallinen on viiden ruokalajin matka metsän syliin ja vesien rauhaan. Hirvitartar, sokerisuolattu siika ja täyteläinen sienikeitto johdattavat sesongin ytimeen. Pääruokana tarjoillaan hirveä kahdella tapaa ja makea päätös rakentuu puolukan vivahteista. Jokainen annos kertoo tarinaa suomalaisesta luonnosta – rehellisesti, puhtaasti ja tyylillä.
5 ruokalajin riistaillallinen on tarjolla perjantaisin ja lauantaisin 10.10. - 25.10.2025
Perjantaisin klo 18
Lauantaisin klo 15 ja 19.30
Hirvitartar, Kartanon herukkaa, fermentoitua valkosipulimajoneesia, tryffeliä ja rapeaa hapanleipää M. (G.)
Sokerisuolattua siikaa, Sandefjordin kastiketta, kirjolohen mätiä ja kyssäkaalia L. G.
Sienikeittoa, marinoituja sieniä ja purjoa L. G.
Hirveä kahdella tapaa, perunapaistos, selleriä ja karpalo-lakritsikastiketta L. G.
Kristallisoitua valkosuklaata, marenkia, puolukkageeliä, puolukoita sekä puolukkatomua ja puolukkajäkälää (L.) G.
Varaukset
Voit varata paikkasi Quandoon kautta.
Vaihtoehtoisesti voit tehdä varauksen viestillä tai soittamalla.
Puh. 040 567 0749
Tehdessäsi varauksen viestillä, saat paluuviestinä vahvistuksen.
Myyntipalvelu avoinna ma-pe klo 8-16.
Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa mahdolliset erityisruokavaliot.
Menusta saatavilla kasvisvaihtoehto etukäteen tilattuna.