Koe kiehtova Kellahti

Avaa ovi kartanoon

Kellahden kartano

Kellahden kartano on historiallinen tilausravintola ja juhlatila vain vartin ajomatkan päässä Porin keskustasta. 

Aiemmin Säterin kartanona tunnettu arvokokonaisuus on avattu uudella konseptilla toukokuussa 2023. Kartanoon ja sen tiluksiin on aiemmin päässyt kurkistamaan lähinnä satunnaisesti, mutta nyt avaamme sen koristeelliset ovet kaikille yritysvieraista päiväretkeilijöihin.

Kellahden kartanomiljöö palvelee ympäri vuoden esimerkiksi seuraavin tavoin:

Tähtiroolissa on ruoka: Kellahden Kartano tarjoaa makuelämyksiä arjen yläpuolelta, ja menumme loihtii Huikoon tuttu huipputiimi. 

Ota yhteyttä Tee pöytävaraus

Kartanossa viihtyy sekä 20 että 200 henkeä


 

Kartano

Tilusten kruunu on Kartano, jonka voit vuokrata käyttöösi. Kartanossa on paikoitus enimmillään 70 henkilölle, ja sen kattokruunujen alla tullaan järjestämään myös esimerkiksi teemallisia brunsseja ja illallisia.

Kellahden kartanomaisemaa reunustavat vehreät puistoalueet. Luonnonrauhaa tarjoavat myös kylän luontoreitit ja 13 puulajin juhlametsikkö – jalan, pyöräillen tai vaikkapa hevosen selässä!

Vintti

Vanha, ryhdikäs kivinavetta on kartanoalueen suurin rakennus. Kuluvan kesän riemukkaita juhlia päästäänkin viettämään Vintillä, kivinavetan yläkertaan avautuvassa tunnelmallisessa, jopa 200 henkeä vetävässä tilassa. Maalaisromantiikkaa henkivä Vintti on omiaan erityisesti häiden järjestämiseen sekä esimerkiksi syntymäpäiväjuhlille tai konserteille.

Sauna

Kartanon Sauna tarjoaa kunnon löylyt sekä upeat, yksityiset puitteet myös kokoustamiseen. Sauna- ja kokoustila soveltuu 20 hengelle.

Aktiviteetit

Kehonhuoltotunti 60 min.

Kehonhuoltotunti auttaa sinua palautumaan rasituksesta, lisäämään liikkuvuutta ja vetreyttä sekä parantamaan kehonhallintaa. Tunnilla tehdään mm. erilaisia liikkuvuusharjoituksia, kuten dynaamisia ja staattisia venytyksiä sekä aktivoidaan kehon tukilihaksia.

Luento halutun teeman mukaan 45–60 min.

Vaihtoehtoina terveys, uni, liikunta, ravinto, rentoutuminen, hermostokuormitus tai palautuminen.

Lavatanssijumppa 45 min.

Hauska, helppo ja hikinen liikuntahetki, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon.

Skumppa-/olutjooga 45 min.

Kuplivan hauska ohjattu joogahetki, joka sopii kaikille tasosta riippumatta. Rentouttava ja iloinen joogaharjoitus.

Shaktajooga 60–90 min. 

Shaktajooga itsessään on elämys. Se pysähtyy rentouden, suoritusvapauden ja rauhallisuuden äärelle. Harjoituksella karistat kiireen ja stressin, lisäät kehon liikkuvuutta ja palautumista, saat apua erilaisiin kiputiloihin sekä ylläpidät elimistön tasapainoa. Suoritusvapaa jooga sopii mainiosti myös ensikertalaiselle lähtökohdista riippumatta, sillä harjoituksen voi aina rakentaa itselleen sopivaksi.

Naurujooga 45 min.

 Naurujoogassa saat kokemuksen naurun hyvää tekevästä voimasta yhdessä muiden kanssa. Naurujooga on ennen kaikkea rentoa hassuttelua ja hauskanpitoa.

Olympialaiset lajinomaisella/viihteellisellä tavalla n. 2,5 h

Räätälöidään yhdessä sopiviksi asiakkaan toiveen mukaisesti.

Kartanoseikkailu n. 2,5 h

Kartanon oma Amazing Race on varta vasten Kartanolle kehitetty toiminnallinen ja seikkailullinen kisa, jossa joukkueet ottavat toisistaan mittaa Amazing Race hengessä.

Kisa voidaan toteuttaa hyvinkin liikunnalliseksi ja vauhdikkaaksi tai lähinnä aivotyötä painottavaksi.

Taikakoomikko Lauri Nordberg n. 30 min

Lauri panostaa siihen, että ryhmäsi kokee todellisen wow-efektin ja tuo tapahtumaanne modernin show-tunnelman, joka jää mieleen.

Sointukylpy n. 75 min.

Sointukylpy on ainutlaatuinen äänimatka, jonka aikana äänimaljat, kongit, koshit ja muut soittimet johdattavat lempeästi ja harmonisesti soiden syvälle rentoutumisen tilaan. Sointukylvyn aikana maataan lattialla joogamatoilla viltin lämmössä. Kyseessä on rauhoittava syvärentoutusmenetelmä ja sopii loistavasti ennen lounasta tai viimeiseksi ohjelmanumeroksi.

Metsäkylpy n. 90min.

Metsäkylpy auttaa pysähtymään, rentoutumaan ja päästämään irti kaikesta turhasta. Metsäkylvyn aikana kiinnitämme huomion tähän hetkeen ja ympäröivään luontoon erilaisten helppojen harjoitteiden kautta. Harjoitus tapahtuu ulkona ja sisältää erilaisia liike-, mielikuva- ja aistiharjoituksia sekä äänimaljojen ja muiden soitinten rentouttavia ääniä. Sopii tehtäväksi mihin aikaan tahansa päivästä.

Luontoretki kesto 1 h + alkuopastus

Luontoretkellä pääsee tutustumaan luontoon, nauttimaan ulkoilusta ja oppimaan uusia taitoja. Jo 20 minuutin oleilu metsässä tai lähiluonnossa alentaa stressiä. Retkeen voidaan yhdistää nokipannukahvittelua nuotion äärellä, erätaitojen harjoittelua tai kytkeä esimerkiksi vuoden aikaan oppimalla luonnonantimista kuten yrteistä tai sienistä.

Winetasting

Tasting on tunnelmallinen osa kokous- tai virkistyspäivää ja ystävä- tai polttariporukan illanviettoa. Tastingin voi erinomaisesti yhdistää illalliseen.

Wine and paint

Annetaan luovuuden ja viinin virrata. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta. Tarkoitus on antaa aisteille valta ja päästää sisäinen taiteilija irti. Maalataan pilke silmäkulmassa ja nautitaan viinistä ja fiiliksestä. Tapahtuma on rento, hauska ja viihteellinen. Tapahtuma sisältää kaiken maalaamiseen tarvitsemasi materiaalin ja saat upean taideteoksen mukaasi.

Mahdollisuus valita kolmesta eri vaihtoehdosta millä tapahtuma toteutetaan.

  • Go with the flow: Vapaus luoda canvakselle mikä juuri sillä hetkellä inspiroi. Oli se sitten miljöö, idea mikä on ollut jo vuosia mielessä, tunne, tietty väri tai kaikkea siltä väliltä. Aiheita voi myös poimia ohjaajan tekemältä inspiraatiopöydältä.
  • Potretti: Sekoitetaan pakkaa ja ohjaaja valitsee parit. Parit istuvat vastakkain ja maalaavat toisistaan kasvokuvat.
  • Kilistys ja vaihto: Tämä on myös parimaalaus. kukin aloittaa oman teoksensa ja kun ohjaaja pyytää kilistämään on aika vaihtaa keskenään teoksia. Tämä toteutuu muutamia kertoja.

 

Kaikki tunnit on mahdollista räätälöidä yhdessä sopiviksi asiakkaan toiveen mukaisesti.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme;

0405670749

info@kellahdenkartano.fi

Ota yhteyttä
Soita