MENUT

Viinintekijän illallinen 

Kartanolle saadaan ensimmäistä kertaa vieraaksi upean espanjalaisen Parés Baltàn isäntä Joan Cusiné. Illan aikana pääset kuuntelemaan Joanin tarinoita tilalta ja sen historiasta sekä maistelemaan Matti Liipon loihtimia herkkuja. 

Parés Baltàn juuret juontavat vuoteen 1970, jolloin ensimmäiset viinitarhat istutettiin vain 30 kilometrin päähän Välimerestä ja Barcelonasta, Penedésin alueella sijaitsevalle kartanolle. Nykyisin viinitilasta vastaavat kolmannessa sukupolvessa Joan ja Josep Cusiné. Joan ja Josep vaalivat isiensä perinnettä, ja jatkavat korkealaatuisten luomu- ja biodynaamisten viinien ja cava-viinien tuotantoa. Viinivalmistajina tilalla ovat toimineet yli 20 vuoden ajan Joan ja Josep Cusinén vaimot Maia Elena ja Martha. 

 

Illallinen tarjolla

Keskiviikkona 6.11. klo 18

5 ruokalajia 5 viiniä 119€

 

Varaukset soittamalla 040 567 0749.

Myyntipalvelu avoinna ma-pe klo 8-16.

Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa mahdolliset erityisruokavaliot. 

Varaukset 040 567 0749

Parés Baltàn viinintekijän illallisen menu

 
Peuratartar, selleriä, keltuaisgeeliä ja tryffelimajoneesia
Indiegena 10cl
 
Sokerisuolattua taimenta, pikkelöityä fenkolia, tillimajoneesia, savustettua hapankermaa ja mätiä
Blanc de pacs 10cl
 
Sieniohrattoa, sieniconsommé, grillattua sientä ja sipulia
Hisenda Miret Garnatxa 10cl
 
Paahdettua peuran paistia, punaviinikastiketta, valkosipuliperunaa, fermentoitua ruusukaalia ja kantarellia
Mas Irene 12cl
 
Mustikkaa, marenkia, karamellia ja kakkua
Pink P 8cl

Isänpäivän brunssi

Kartanolla hemmotellaan isiä tänä vuonna tuhdilla, mutta kaikille makunautintoja tarjoavalla buffetilla. Vaikutteita on haettu Atlantin takaa, mutta Huikoon tyylisesti toteutettu mahdollisimman paljon kotimaisia lähituotteita hyödyntäen. Esimerkiksi lohi tulee KalaValtaselta ja Kartanon omista omenista tehty kinuskinen piiras viimeistelee brunssin. 

 

Brunssi tarjolla

Su 10.11. klo 11.30 ja klo 14.30

Brunssi 39,90€
9-12v. 20€
5-8v. 10€
Alle 4v. 5€

 

Varaukset soittamalla 040 567 0749.

Myyntipalvelu avoinna ma-pe klo 8-16.

Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa mahdolliset erityisruokavaliot. 

Varaukset 040 567 0749

Menu 

Vihersalaattia ja pähkinävoivinaigrette L. G.
Lämminsavulohta, vesikrassia ja smetanaa L. G.
Kartanon cobb-salaattia L. G. 
Namsin kirsikkatomaatteja, basilikaa ja savumozzarellaa L. G.
Romainesalaattia, ranch-kastiketta ja chili-limerapuja L. G. 
Mummonkurkkuja M. G.
Pikkelöityä salottisipulia M. G.
Paholaisen munia M. G.
Chiliöljypähkinää M. G.
 
Hiillostettua perunaa M. G.
18 tuntia haudutettua härän rintaa paistinliemi-konjakkikastikkeessa M. G. 
Kauden juureksia ja lipstikkaa L. G.
Kartanon juureen leivottua patonkia ja ruohosipulituorejuustoa L. (G.)
 
Omenapiirakkaa ja sellerikinuskia L. (G.)
Kartanon kahvi ja tee

Maukkaan ruuan takana ammattilaiset

Menumme loihtii Huikoon tuttu huipputiimi. 

Muun muassa Porin keskustan kupeessa sijaitsevaa, palkittua lounasravintola ja juhlatila Mekania pyörittävä yrityksemme on toteuttanut myös lukemattomia ulkoisia catering- ja tapahtumakeikkoja vuosien mittaan. 

Kokenut rykmenttimme hallitsee niin suurtapahtuman kattauksen kuin johtoryhmän kokouksen hienovaraisen palvelun. Laatu on meille tilaisuuden koosta riippumatta ykkösasia.

Ota yhteyttä Tee pöytävaraus
Soita