MENUT

Kartanon riistamenu

Ensimmäisenä kausimenuna kartanolla tarjoillaan syksyinen riistamenu. Riistamenun idea lähti porilaiselta riistaruoan ammattilaiselta Matti Liipolta, jonka ajatuksissa oli pitkään jo kytenyt unelma valmistaa illallista ravintolapuitteissa jokaiselle riistaruoasta kiinnostuneelle. Sopivaa tilaisuutta ei vain tuntunut löytyvän.

”Alkukeväästä puhuin ideasta Huikoon Jukka Lankisen kanssa ja kysyin hänen mielipidettään, että olisiko unelma toteuttamiskelpoinen. Normaaliin tapaan Jukalla oli vastaus valmiina ja aivan loistava sellainen”, Matti kertoo.

Tila illallisille löytyi kartanolta ja vahvistusta suunnitteluun Huikoolta. Riistamenu on Matin ja Huikoon toisen perustajajäsenen Jussi Aallon yhteistä käsialaa ja he molemmat löytyvätkin keittiöstä riistamenuiltoina. Riistamenussa yhdistyvät paikalliset syksyn raaka-aineet sekä satakuntalainen riista ja kala.

Riistamenut tarjolla
pe 29.9.2023 klo 18
la 30.9.2023 klo 16 ja klo 19.30
pe 6.10.2023 klo 18
la 7.10.2023 klo 16 ja klo 19.30

Tarjolla kaksi eri menuvaihtoehtoa:
5 ruokalajin menu 69€
5 ruokalajin chef´s yllätysmenu 76€
Menuihin saatavilla viinipaketit 39€ tai premium 54€.

Varaukset puhelimitse täältä! Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa valittu menu sekä mahdolliset erityisruokavaliot. Keittiö pystyy huomioimaan gluteenittomat ja kala-allergiat vain etukäteen ilmoitettuina. Molemmat menut ovat kokonaan laktoosittomia.

Varaukset: 040 5670749

Maukkaan ruuan takana ammattilaiset

Menumme loihtii Huikoon tuttu huipputiimi. 

Muun muassa Porin keskustan kupeessa sijaitsevaa, palkittua lounasravintola ja juhlatila Mekania pyörittävä yrityksemme on toteuttanut myös lukemattomia ulkoisia catering- ja tapahtumakeikkoja vuosien mittaan. 

Kokenut rykmenttimme hallitsee niin suurtapahtuman kattauksen kuin johtoryhmän kokouksen hienovaraisen palvelun. Laatu on meille tilaisuuden koosta riippumatta ykkösasia.

Ota yhteyttä
Soita