Porin Kellahden kartanossa on alkanut menujen kultakausi

Aasia-menu: pe 8.3.2024 klo 18
Aasia-menu: la 9.3.2024 klo 15 ja klo 19
Aasia-menu: pe 15.3.2024 klo 18
Aasia-menu: la 16.3.2024 klo 15 ja 19

Kellahden kartano on tuonut Porin ravintolakenttään teemoiltaan vaihtuvat menut. Maaliskuun kohokohtana ovat Aasian maut.

Kellahden historiallinen kartano on vaikuttava näky talvisen maiseman keskipisteenä. Komean kartanon seinien sisällä valmistetaan ja tarjoillaan myös vuonna 2024 herkullisia useamman ruokalajin menukokonaisuuksia.

Kartanon porukka otti menupaketit kokeiluun jo viime vuonna – varsin menestyksekkäästi.

“Meille oli alusta saakka selvää, että haluamme hyödyntää upeaa kartanomiljöötä järjestämällä esimerkiksi brunsseja, lounaita ja illallisia. Syksyn riistamenu oli meille iso onnistuminen, saimme siitä ylistävää palautetta”, Kellahden kartanon yrittäjä Jukka Lankinen iloitsee.

Hyvän palautteen lisäksi Lankinen tiedusteli asiakkailta oma-aloitteisesti myös kehitysideoita.

“Haluamme aidosti kehittää toimintaamme ja palvella asiakkaitamme niin hyvin kuin mahdollista. Koska kartanon menukonsepti on vielä suhteellisen uusi, kaikki palaute on enemmän kuin tervetullutta.”

Porin Kellahden kartano henkii vanhana rakennuksena ja ympäristönä tiettyä arvokkuutta. Lankinen yhteistyökumppaneineen haluaa kuitenkin yhdistää vanhaan myös nykyaikaisuutta.

“Haluamme, että tietyissä jutuissa, kuten esimerkiksi ruokalistoissa, on tämän päivän leima”, Lankinen toteaa.

 

Maaliskuussa 2024 Kellahden kartanossa, Porissa nautitaan Aasian makumaailmoista. Jo nyt suosituiksi osoittautuneet Aasia-menut ovat tarjolla 8.3.–9.3. ja 15.3.–16.3. Pöytävarauksen kanssa kannattaa olla nopea, sillä menut ovat myyneet hyvin.

“Maaliskuun menun on suunnitellut yhtiökumppanini, keittiömestari Jussi Aalto. Reseptit tekivät heti niin suuren vaikutuksen, että minun ei tarvinnut kuin lyödä oma puumerkkini päälle hyväksynnän merkiksi”, Lankinen kiittelee.

Kellahden kartanon ravintolamenut loihtii Huikoon tuttu huipputiimi.

“Huikoo tunnetaan brändinä Aasia-vivahteista, joten tämän menun maailma on ehdottomasti yksi vahvuuksistamme. Syksyllä näytimme osaamistamme muidenlaisten ruokamenujen parissa, nyt on sopiva hetki Aasialle”, Lankinen sanoo.

Aasia-menusta on valittavissa myös kasvisruokavaihtoehto. Kellahden kartanon maistuviin menukattauksiin on suunniteltu totta kai myös sopivat juomat.

“Saatavilla on aina menukohtaiset cocktailit ja teeman mukaiseen makumaailmaan räätälöidyt viinipaketit”, Lankinen kertoo.

Maaliskuun menun ruokalistalla on vaikutteita pääasiassa Japanista, Thaimaasta ja Koreasta. Lankisen oma suosikki on selkeä.

“Green curry kampasimpukoilla ja tiikeriravuilla. Rakastuin green curryyn ensi kertaa thaimaalaisessa rantaravintolassa vuonna 2006. Se oli todella autenttinen elämys! Käyttämällä tuoreita raaka-aineita ja oikeita mausteita pyrimme tuomaan tämän annoksen samaan tapaan yhtä autenttisesti asiakkaillemme. Omasta puolestani voin sanoa, että annos on mielettömän hyvä”, Lankinen vakuuttaa.

Varaa paikkasi Porin Kellahden kartanon Aasia-kattauksesta nyt numerosta 040 567 0749.

Soita